Westgrove Hotel

Leinster, Clane
Westgrove Hotel Genel
Westgrove Hotel Genel
Westgrove Hotel Genel
Westgrove Hotel Genel
Westgrove Hotel Genel
Image More +69 fotoğraf
Westgrove Hotel
Abbeylands Leinster, Clane

Westgrove Hotel konaklamanızda Clane bölgesinde, Mondello Park ile 9,1 km (5,6 mi) ve Naas Yarış Pisti ile 13,8 km (8,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Maynooth Üniversitesi ile 15,6 km ve Punchestown Yarış Pisti ile 17,4 km mesafede.

İtalyan mutfağı seven misafirler için Assaggio Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 96 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, buhar odası ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Executive Katı
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Executive Katı
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x