Carton House a Fairmont Managed Hotel

Leinster, Maynooth
Carton House a Fairmont Managed Hotel Genel
Carton House a Fairmont Managed Hotel Genel
Carton House a Fairmont Managed Hotel Genel
Carton House a Fairmont Managed Hotel Genel
Carton House a Fairmont Managed Hotel Genel
Image More +70 fotoğraf
Carton House a Fairmont Managed Hotel
Maynooth Leinster, Maynooth

Maynooth bölgesindeki Carton House a Fairmont Managed Hotel misafirlere nehir kıyısında, Carton House Golf Club ve Maynooth Şatosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Castletown Evi ile 9,5 km ve Liffey Valley Alışveriş Merkezi ile 18,7 km mesafede.

The Kitchen Bar yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 165 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık tenis kortları ve sağlık kulübü gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Maynooth bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5490 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Fairmont,
Fairmont, Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Signature, Stateroom)
Room
Fairmont, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Fairmont, Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Fairmont, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Fairmont, Presidential Süit
Room
Fairmont, Exclusive Süit
Room
Fairmont, Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x