The Hive Entebbe Guesthouse

Entebbe
The Hive Entebbe Guesthouse Genel
The Hive Entebbe Guesthouse Genel
The Hive Entebbe Guesthouse Öne Çıkan Resim
The Hive Entebbe Guesthouse Dış Mekan
The Hive Entebbe Guesthouse Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
The Hive Entebbe Guesthouse
Plot 32 Njeru Road , Entebbe

The Hive Entebbe Guesthouse misafirlere Entebbe bölgesinde, havaalanı yakınında ve Sesse Islands ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Victoria Gölü ile 2,5 mi (4 km) ve Entebbe Golf Kulübü ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

The Hive Entebbe Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x