Carpe Diem

Entebbe
Carpe Diem Genel
Carpe Diem Genel
Carpe Diem Öne Çıkan Resim
Carpe Diem Dış Mekan
Carpe Diem Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Carpe Diem
Plot 33 Uringi Crecent , Entebbe

Entebbe bölgesindeki Carpe Diem konaklamanızda, Entebbe Golf Kulübü ve Sesse Islands ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Victoria Gölü ile 1,9 mi (3,1 km) ve Imperial Shopping Mall ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restaurant Carpe Diem misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı (Room1)
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda (Room 5)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı (Room 3)
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda (Room 6)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı (Room 2)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Room 4)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x