The Heron Court Boutique Hotel

Kunduchi
The Heron Court Boutique Hotel Genel
The Heron Court Boutique Hotel Genel
The Heron Court Boutique Hotel Genel
The Heron Court Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
The Heron Court Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
The Heron Court Boutique Hotel
Mbezi Beach Ocean View , Kunduchi

Dar es Salaam bölgesindeki The Heron Court Boutique Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Jangwani Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dar Es Salaam War Cemetery ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Water World Su Parkı ile 1,2 mi (2 km) ve Bongoyo Island ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x