Serene Hotel

Kunduchi
Serene Hotel Genel
Serene Hotel Öne Çıkan Resim
Serene Hotel Dış Mekan
Serene Hotel Dış Mekan
Serene Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Serene Hotel
Africana Drive Mbezi Beach , Kunduchi

Serene Hotel misafirlere Dar es Salaam bölgesinde, plaj yakınında ve Jangwani Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Water World Su Parkı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Bongoyo Island ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Serene Hotel yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Dar es Salaam bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6458 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x