Don's Place

Kunduchi
Don's Place Öne Çıkan Resim
Don's Place Banyo Tipleri
Don's Place Banyo Tipleri
Don's Place Banyo Tipleri
Don's Place Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +6 fotoğraf
Don's Place
Ndafu Road Mbezi Beach , Kunduchi

Don's Place misafirlere Dar es Salaam bölgesinde, plaj yakınında, Jangwani Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Water World Su Parkı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bongoyo Island ile 2,4 mi (3,9 km) ve Mbezi Plajı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada minibar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kiralık bisiklet mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Basic
Basic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x