The Grand Hill Hotel

Ulanbator
The Grand Hill Hotel Genel
The Grand Hill Hotel Genel
The Grand Hill Hotel Öne Çıkan Resim
The Grand Hill Hotel Dış Mekan
The Grand Hill Hotel İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
The Grand Hill Hotel
Jalkhanz Khutagt Damdinbazariin gudamj 52, 4 dugeer khoroolol , Ulanbator

The Grand Hill Hotel misafirlere Ulanbator (Ulan Batur Merkezi) bölgesinde, Hunting Museum ve Gandantegchinlen Manastırı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Altın Tapınak ile 0,8 mi (1,3 km) ve KHANBURGEDEI Center ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 198 odada kapalı özel spa küveti ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna, spor salonu ve karaoke gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ulanbator bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Junior Süit
Room
Executive Süit
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x