Nomado Boutique Hotel

Ulanbator
Nomado Boutique Hotel Genel
Nomado Boutique Hotel Dış Mekan
Nomado Boutique Hotel Dış Mekan
Nomado Boutique Hotel Dış Mekan
Nomado Boutique Hotel İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Nomado Boutique Hotel
Amarsanaa street, 48/2 , Ulanbator

Nomado Boutique Hotel misafirlere Ulanbator (Ulan Batur Merkezi) bölgesinde, Hunting Museum ve Gandantegchinlen Manastırı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Boddhisattva Avalokiteshvara Tapınağı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Altın Tapınak ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Signature İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x