The Golden Wells Residence

Chiang Mai
The Golden Wells Residence Öne Çıkan Resim
The Golden Wells Residence Dış Mekan
The Golden Wells Residence Dış Mekan
The Golden Wells Residence Dış Mekan
The Golden Wells Residence İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
The Golden Wells Residence
3/1 Prapokklao Soi 2 Kor, T. Pra Singh A. Muang , Chiang Mai

The Golden Wells Residence misafirlere Chiang Mai (Eski Şehir Merkezi) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Chiang Mai Kapısı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 1 mi (1,7 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Ma-yom Tree yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two-Bedroom
Two-Bedroom Deluxe Suite
Room
Deluxe Süit
Room
Junior One Bedroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x