Bupatara Hotel

Chiang Mai
Bupatara Hotel Genel
Bupatara Hotel Öne Çıkan Resim
Bupatara Hotel Dış Mekan
Bupatara Hotel Dış Mekan
Bupatara Hotel Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Bupatara Hotel
12/1 Soi 4 Kor, Prapokklao Road Prasingha , Chiang Mai

Bupatara Hotel size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Chiang Mai Kapısı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 1 mi (1,6 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x