The Gallery Hotel Nai Harn

Puket Adası, Rawai
The Gallery Hotel Nai Harn Genel
The Gallery Hotel Nai Harn Genel
The Gallery Hotel Nai Harn Genel
The Gallery Hotel Nai Harn Genel
The Gallery Hotel Nai Harn Genel
Image More +166 fotoğraf
The Gallery Hotel Nai Harn
15/166, 15/167 Moo 1 Puket Adası, Rawai

The Gallery Hotel Nai Harn konaklamanızda Rawai bölgesinde, deniz kıyısında, Naiharn Lake yakınında Nai Harn Plajı ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Rawai Plajı ile 2,3 km (1,4 mil) ve Promthep Burnu ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Grand Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x