Naiharn Beach Resort

Güney Tayland, Rawai
Naiharn Beach Resort Genel
Naiharn Beach Resort Genel
Naiharn Beach Resort Genel
Naiharn Beach Resort Genel
Naiharn Beach Resort Genel
Image More +79 fotoğraf
Naiharn Beach Resort
14/29 Moo 1 Naiharn Beach Güney Tayland, Rawai

Rawai bölgesindeki Naiharn Beach Resort misafirlere göl üzerinde, Nai Harn Plajı ve Rawai Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ao Sane Plajı ile 1,7 km (1 mil) ve Yel Değirmeni Gözlem Noktası ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

Lakeside Cafe restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x