The Fives Oceanfront - Puerto Morelos

Puerto Morelos
The Fives Oceanfront - Puerto Morelos Genel
The Fives Oceanfront - Puerto Morelos Genel
The Fives Oceanfront - Puerto Morelos Genel
The Fives Oceanfront - Puerto Morelos Genel
The Fives Oceanfront - Puerto Morelos Öne Çıkan Resim
Image More +90 fotoğraf
The Fives Oceanfront - Puerto Morelos
Av. Javier Rojo Gomez Sm 002 Mza 25 Lt 1 , Puerto Morelos

The Fives Oceanfront - Puerto Morelos konaklamanızda Puerto Morelos bölgesinde, plajda, Ojo de Agua Plajı ve Puerto Morelos Ulusal Deniz Parkı yakınında olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Puerto Morelos Şehir Meydanı ile 1,2 km ve Puerto Morelos Resifi ile 1,2 km mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 94 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Presidential Oda, 3 Yatak Odası, Okyanusa Sıfır
Room
Oda, 3 Yatak Odası, Okyanusa Sıfır
Room
Presidential Oda, 2 Yatak Odası, Okyanusa Sıfır
Room
1 Bedroom Oceanview Resort Residences
Room
1 Bedroom Partial Oceanview Resort Residences
Room
Oda, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x