The Fisherman's Villas

Güney Tayland, Koh Tao
The Fisherman's Villas Genel
The Fisherman's Villas Dış Mekan
The Fisherman's Villas Dış Mekan
The Fisherman's Villas İç Mekan
The Fisherman's Villas Oda Manzaraları
Image More +33 fotoğraf
The Fisherman's Villas
21/27 Moo 3, Ao Thian Og C15 Cape Shark Villas Community Güney Tayland, Koh Tao

The Fisherman's Villas misafirlere Koh Tao (Ao Thian Og) bölgesinde, Shark Koyu yakınında ve Haad Sai Daeng Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Sairee Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Mae Haad İskelesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

The
The Fisherman's House
The
The Red Snapper House
The
The Sailish House
Room
The Travelly House

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x