Matina Mountain Resort

Koh Tao
Matina Mountain Resort Öne Çıkan Resim
Matina Mountain Resort Dış Mekan
Matina Mountain Resort Dış Mekan
Matina Mountain Resort Dış Mekan
Matina Mountain Resort Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Matina Mountain Resort
Moo.1 Sabai Sabai Road. Koh Tao, Koh Phangan , Koh Tao

Koh Tao (Ao Thian Og) bölgesindeki Matina Mountain Resort misafirlere Mae Haad İskelesi ve Sairee Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ko Nang Yuan ile 6,6 km (4,1 mil) ve Mango Körfezi ile 9 km (5,6 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa Sea view
Pool
Pool Villa Seaview

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x