The Fifteen Keys Hotel

Roma, Roma
The Fifteen Keys Hotel Genel
The Fifteen Keys Hotel Genel
The Fifteen Keys Hotel Genel
The Fifteen Keys Hotel Genel
The Fifteen Keys Hotel Genel
Image More +38 fotoğraf
The Fifteen Keys Hotel
Via Urbana, 6-7 Roma, Roma

The Fifteen Keys Hotel; Roma'nın merkezinde, hareketli ve kozmopolit Monti semtinin kalbinde, gözlerden uzak bir sokakta misafirlerini 4 yıldız kalitesiyle ağırlıyor. Aslında 5 katlı bir şehir evi olan bina, 2015 yılında bir otele dönüştürülmüş ve bütün odaları ayrı ayrı dekore edilmiş. Sade ve şık mobilyalarla döşenmiş 15 odasıyla hizmet veren otelin odalarının tamamı konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. 

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelde her sabah İtalya'ya özgü lezzetlerle donatılmış açık büfe kahvaltılar servis ediliyor. Vejetaryen, glutensiz ve özel diyet yemek seçenekleri de bulunan otelin leziz kahvaltıları güne enerjik bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Otelin kafesinde günün dilediğiniz saatinde sıcak ve soğuk içecekler içebilir birçok atıştırmalığı tadarak keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Evcil hayvan dostu olan otel 5 kilogramın altındaki minik dostlarınızı da misafir olarak kabul ediyor. Otelde engelli ve yaşlı misafirlerin katlara erişimini kolaylaştıracak bir asansör de var. Her alanından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye erişim sağlayabileceğiniz otelin çok dilli ve güler yüzlü personelleri sayesinde kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Buhar odasında stresinizden arınıp gevşeyebileceğiniz otel unutamayacağınız bir tatil vadediyor. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
1
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
1
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Standart Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
İkiz
Superior İkiz
Room
Delüks Oda
Room
Standart Oda
Room
Standart Suit
Room
Superior Apart Daire
Room
Klasik 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x