Hotel Canova

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Hotel Canova Genel
Hotel Canova Öne Çıkan Resim
Hotel Canova Dış Mekan
Hotel Canova Dış Mekan
Hotel Canova Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Canova
Via Urbana 10 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Hotel Canova konaklamanızda Roma merkezinde, Santa Maria Maggiore Bazilikası ve Viminale Sarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Teatro dell'Opera di Roma ile 0,8 km (0,5 mil) ve Palazzo del Quirinale Sarayı ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Roma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x