The Entaneer Poshtel - Hostel

Kuzey Tayland, Chiang Mai
The Entaneer Poshtel - Hostel Genel
The Entaneer Poshtel - Hostel Genel
The Entaneer Poshtel - Hostel Genel
The Entaneer Poshtel - Hostel Genel
The Entaneer Poshtel - Hostel Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
The Entaneer Poshtel - Hostel
93/1 Nantharam Road, Haiya Kuzey Tayland, Chiang Mai

The Entaneer Poshtel - Hostel konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Üniversitesi ve Chiang Mai City Sanat & Kültür Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Tha Phae Kapısı ile 2,3 km (1,4 mil) ve Wat Chiang Man ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

The Entaneer Cafe yemek servisi için ideal, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

63 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Room
Standard 4 Bed Mixed Dorm
Room
Deluxe 5 Bed Mixed Dorm
Room
Deluxe 3 Bed Female Dorm
Room
Basic 3 Bed Private Shared
Room
Standard 4 Bed Private Shared
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x