See Hostel

Chiang Mai
See Hostel Genel
See Hostel Genel
See Hostel Öne Çıkan Resim
See Hostel İç Mekan
See Hostel Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
See Hostel
120/6 Nantaram Road, T. Haiya Wua Lai, Muang , Chiang Mai

See Hostel misafirlere Chiang Mai (Hai Ya) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Cumartesi Gece Sokak Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Chiang Mai Üniversitesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve Tha Phae Kapısı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

29 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic 5 Bed Mixed Dorm
Basic
Basic 4 Bed Female Dorm
Basic
Basic 8 Bed Male Dorm
Room
Basic 4 Bed Male Dorm
Room
Basic 6 Bed Female Dorm

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x