The Emperor Tiananmen Beijing

Pekin
The Emperor Tiananmen Beijing Genel
The Emperor Tiananmen Beijing Genel
The Emperor Tiananmen Beijing Öne Çıkan Resim
The Emperor Tiananmen Beijing Dış Mekan
The Emperor Tiananmen Beijing İç Mekan
Image More +76 fotoğraf
The Emperor Tiananmen Beijing
No.87 Xianyukou Street Qianmen Business Street, Dongcheng Dist , Pekin

The Emperor Tiananmen Beijing Pekin merkezinde, Pekin Qianmen Caddesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Başkan Mao Anıt Binası ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Lao She Teahouse ile 0,9 km ve Çin Ulusal Müzesi ile 1 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Roof Terrace ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Pekin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Splash)
Room
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x