Leo Hostel

Kuzey Çin, Pekin
Leo Hostel Öne Çıkan Resim
Leo Hostel Dış Mekan
Leo Hostel İç Mekan
Leo Hostel İç Mekan
Leo Hostel İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Leo Hostel
No. 52 West Dazhalan Street Qianmen, Xicheng District Kuzey Çin, Pekin

Leo Hostel misafirlere Pekin (Pekin Merkezi) bölgesinde, Qianmen Caddesi yakınında ve Dashilan Caddesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Wangfujing Caddesi ile 3,1 mi (4,9 km) ve Yasak Kent ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Restoranda Leo Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

38 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Classic Ortak Ranzalı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x