The Elephant Stables

Kandy
The Elephant Stables Genel
The Elephant Stables Genel
The Elephant Stables Genel
The Elephant Stables Genel
The Elephant Stables Öne Çıkan Resim
Image More +88 fotoğraf
The Elephant Stables
46, Nittawela Road , Kandy

The Elephant Stables misafirlere Kandy bölgesinde, tarihi bölgede, Udawatta Kele Korunağı ve Commonwealth War Cemetery 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kanday Monasteries ile 1,4 mi (2,2 km) ve Devales ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Deluxe
Deluxe Oda (Saffron)
Deluxe
Deluxe Oda (Pepper)
Room
Deluxe Oda (Lemongrass)
Room
Royal Süit (Luxury Tented)
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x