Stone House Kandy

Kandy
Stone House Kandy Öne Çıkan Resim
Stone House Kandy Dış Mekan
Stone House Kandy Dış Mekan
Stone House Kandy Dış Mekan
Stone House Kandy Yerinde Yemek
Image More +38 fotoğraf
Stone House Kandy
No.42, Nittawela road , Kandy

Kandy bölgesindeki Stone House Kandy konaklamanızda, Udawatta Kele Korunağı ve Commonwealth War Cemetery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kanday Monasteries ile 1,4 mi (2,3 km) ve Devales ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda iPod takma konsolu ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x