Kandyan Family Villa

Kandy
Kandyan Family Villa Öne Çıkan Resim
Kandyan Family Villa Dış Mekan
Kandyan Family Villa Yerinde Yemek
Kandyan Family Villa Yerinde Yemek
Kandyan Family Villa Yerinde Yemek
Image More +2 fotoğraf
Kandyan Family Villa
98 Bomaluwa Rd watapuluwa , Kandy

Kandy bölgesindeki Kandyan Family Villa konaklamanızda, Udawatta Kele Korunağı ve Kanday Monasteries ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Devales ile 1,5 mi (2,4 km) ve Asgiri Maha Viharaya ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

2 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x