The Duke Boutique Hotel

Eindhoven - Doğu Brabant, 's-Hertogenbosch
The Duke Boutique Hotel Genel
The Duke Boutique Hotel Genel
The Duke Boutique Hotel Genel
The Duke Boutique Hotel Genel
The Duke Boutique Hotel Genel
Image More +81 fotoğraf
The Duke Boutique Hotel
Kerkstraat 69 B Eindhoven - Doğu Brabant, 's-Hertogenbosch

The Duke Boutique Hotel konaklamanızda, 's-Hertogenbosch merkezinde, St. John Katedrali ve St Janskathedraal ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Jheronimus Bosch Art Center ile 1,5 km ve Zwanenbroedershuis ile 1,7 km mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Tic Tac ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Süit, Şehir Manzaralı
Exclusive
Exclusive Süit (private sauna)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x