The Stamp

Eindhoven - Doğu Brabant, 's-Hertogenbosch
The Stamp Genel
The Stamp Genel
The Stamp Öne Çıkan Resim
The Stamp İç Mekan
The Stamp İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
The Stamp
Karrenstraat 77 Eindhoven - Doğu Brabant, 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch bölgesindeki The Stamp konaklamanızda, Binnendieze ve Hieronymus Bosch Statue ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Efteling Temalı Parkı ile 16 mi (25,7 km) ve Brabanthallen Exhibition Centre ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Füzyon mutfak alanında uzman olan Restaurant The Stamp yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Comfort
Comfort Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Suite
Suite
Premium
Premium Suite
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x