Kloosterhotel de Soete Moeder

Eindhoven - Doğu Brabant, 's-Hertogenbosch
Kloosterhotel de Soete Moeder Genel
Kloosterhotel de Soete Moeder Öne Çıkan Resim
Kloosterhotel de Soete Moeder Dış Mekan
Kloosterhotel de Soete Moeder Dış Mekan
Kloosterhotel de Soete Moeder İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Kloosterhotel de Soete Moeder
Nemiusstraat 4 Eindhoven - Doğu Brabant, 's-Hertogenbosch

Kloosterhotel de Soete Moeder misafirlere 's-Hertogenbosch merkezinde, Binnendieze ve St. John Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Efteling Temalı Parkı ile 17,7 mi (28,5 km) ve Jheronimus Bosch Art Center ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Basic
Basic - Comfort Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x