The Concierge at Sea Residences

Metro Luzon Urban Beltway, Pasay
The Concierge at Sea Residences Genel
The Concierge at Sea Residences Genel
The Concierge at Sea Residences Genel
The Concierge at Sea Residences Genel
The Concierge at Sea Residences Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
The Concierge at Sea Residences
Tower B, Sea Residences, Sunrise Drive SM Mall of Asia Complex Metro Luzon Urban Beltway, Pasay

Pasay (Barangay 76) bölgesindeki The Concierge at Sea Residences SM Mall of Asia ve Manila Körfezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 4,1 mi (6,5 km) ve Manila Okyanus Parkı ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (2 Bedroom)
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Premier Oda (with Balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x