Homebound at Sea Residences Serviced Apartments

Metro Luzon Urban Beltway, Pasay
Homebound at Sea Residences Serviced Apartments Genel
Homebound at Sea Residences Serviced Apartments Öne Çıkan Resim
Homebound at Sea Residences Serviced Apartments Dış Mekan
Homebound at Sea Residences Serviced Apartments Dış Mekan
Homebound at Sea Residences Serviced Apartments Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Homebound at Sea Residences Serviced Apartments
916 D Sunrise Drive, Mall of Asia Complex, Manila Bay Metro Luzon Urban Beltway, Pasay

Bu apart otel size Pasay merkezinde, SM Mall of Asia ve Manila Körfezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu apart daire Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 4 mi (6,4 km) ve Manila Okyanus Parkı ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Restoranda bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler ücretsiz kumarhane gidiş geliş servisinden yararlanabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x