The Capital Mbombela

Panorama Route, Nelspruit
The Capital Mbombela Genel
The Capital Mbombela Genel
The Capital Mbombela Genel
The Capital Mbombela Genel
The Capital Mbombela Genel
Image More +102 fotoğraf
The Capital Mbombela
4 Penny Gum Street, West Acres, Mbombela Nelspruit Panorama Route, Nelspruit

Nelspruit bölgesindeki The Capital Mbombela konaklamanızda, Ilanga Mall Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Nelspruit Crossing Mall Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sonpark Centre Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Promenade Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 150 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room
1
1 Bedroom Apartment
Room
2 Bedroom Apartment
Room
3 Bedroom Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x