The Camelot Beach Resort

Batı Hindistan, Calangute
The Camelot Beach Resort Genel
The Camelot Beach Resort Genel
The Camelot Beach Resort Öne Çıkan Resim
The Camelot Beach Resort Dış Mekan
The Camelot Beach Resort Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
The Camelot Beach Resort
Opp Baga Deck Cobravaddo Batı Hindistan, Calangute

The Camelot Beach Resort misafirlere Calangute bölgesinde, plaj yakınında, Baga Plajı ve St. Alex Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Calangute Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Candolim Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Stüdyo Süit
Room
Cottage Suite
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x