Showstopper Apartments 1 BHK Pool View

Calangute
Showstopper Apartments 1 BHK Pool View Öne Çıkan Resim
Showstopper Apartments 1 BHK Pool View Dış Mekan
Showstopper Apartments 1 BHK Pool View Oda Düzeni
Showstopper Apartments 1 BHK Pool View Banyo Tipleri
Showstopper Apartments 1 BHK Pool View Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Showstopper Apartments 1 BHK Pool View
Kamat Holiday Homes Phase-2 1st Floor, Calangute-Candolim Road , Calangute

Bu apart otel misafirlere Calangute bölgesinde, plaj yakınında, Baga Plajı ve St. Alex Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Calangute Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Candolim Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirlerin konforu için masa ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x