The Brown Hotel

Pak Nam
The Brown Hotel Genel
The Brown Hotel Öne Çıkan Resim
The Brown Hotel Dış Mekan
The Brown Hotel Dış Mekan
The Brown Hotel İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
The Brown Hotel
Maharaj 10 , Pak Nam

The Brown Hotel misafirlere Krabi merkezinde, Walking Street (Yürüyüş Yolu) ve Krabi Şehri Hafta Sonu Gece Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Nang Plajı ile 11 mi (17,7 km) ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

The Brown Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Double Room with Balcony
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x