Just Fine Krabi

Güney Tayland, Pak Nam
Just Fine Krabi Genel
Just Fine Krabi Genel
Just Fine Krabi Genel
Just Fine Krabi Genel
Just Fine Krabi Genel
Image More +75 fotoğraf
Just Fine Krabi
2/8 Maharaj Road Soi 10 Paknam Güney Tayland, Pak Nam

Just Fine Krabi konaklamanızda, Krabi merkezinde, Walking Street (Yürüyüş Yolu) ve Krabi Şehri Hafta Sonu Gece Pazarı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu otel Wat Kaew Korawaram ile 0,8 km (0,5 mil) ve Khao Khanap Nam ile 1,7 km (1 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room
Design
Design Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x