Lada Krabi Residence

Güney Tayland, Pak Nam
Lada Krabi Residence Öne Çıkan Resim
Lada Krabi Residence Dış Mekan
Lada Krabi Residence Dış Mekan
Lada Krabi Residence Dış Mekan
Lada Krabi Residence Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Lada Krabi Residence
90/71-72 Maharaj Road, City Market Güney Tayland, Pak Nam

Lada Krabi Residence misafirlere Krabi (Krabi Kent Merkezi) bölgesinde, Walking Street (Yürüyüş Yolu) ve Krabi Şehri Hafta Sonu Gece Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Nang Plajı ile 10,8 mi (17,4 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Lada Krabi Residence misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x