The Briza Beach Resort, Samui

Güney Tayland, Bo Put
The Briza Beach Resort, Samui Genel
The Briza Beach Resort, Samui Genel
The Briza Beach Resort, Samui Genel
The Briza Beach Resort, Samui Genel
The Briza Beach Resort, Samui Genel
Image More +216 fotoğraf
The Briza Beach Resort, Samui
173/22 Moo 2 Chaweng Beach Güney Tayland, Bo Put

The Briza Beach Resort, Samui konaklamanızda Koh Samui merkezinde, Chaweng Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Phetch Buncha Tayland Boksu Stadı ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Big Buddha Heykeli (Büyük Buda Heykeli) ile 4,5 km ve Balıkçı Köyü Meydanı ile 6,5 km mesafede.

Uluslar arası mutfak için Kalimantan Restaurant ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz barı bulunuyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 81 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu vardır. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Plunge Pool
Two
Two Bedrooms Duplex Pool Side
Family
Family Garden View
Room
Two Bedrooms Villa with Plunge Pool
Room
Two Bedrooms Villa with Private Pool
Room
Ocean Front Villa with Private Pool
Room
Deluxe Balcony
Room
Family Ocean View
Room
Family Corner Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x