KC Resort and Over Water Villas

Güney Tayland, Bo Put
KC Resort and Over Water Villas Genel
KC Resort and Over Water Villas Genel
KC Resort and Over Water Villas Genel
KC Resort and Over Water Villas Genel
KC Resort and Over Water Villas Genel
Image More +83 fotoğraf
KC Resort and Over Water Villas
166/98 Moo. 2, T.Bophut Güney Tayland, Bo Put

KC Resort and Over Water Villas misafirlere Koh Samui bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Chaweng Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Ko Na Thian ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Bo Phut Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Lamai Plajı ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

The View Restaurant restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 94 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 4 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Over Water Villa)
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Süit, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit (Grand)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x