Meewaya Hotel

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put
Meewaya Hotel Öne Çıkan Resim
Meewaya Hotel Dış Mekan
Meewaya Hotel Dış Mekan
Meewaya Hotel Dış Mekan
Meewaya Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Meewaya Hotel
9/41 Moo 2 T. Bophut Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put

Meewaya Hotel misafirlere Koh Samui bölgesinde, iş merkezinde, Chaweng Plajı yakınında ve Ko Na Thian ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bo Phut Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Lamai Plajı ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x