The Beach Candidasa

Lesser Sunda Islands, Candi Dasa
The Beach Candidasa Genel
The Beach Candidasa Genel
The Beach Candidasa Öne Çıkan Resim
The Beach Candidasa Dış Mekan
The Beach Candidasa İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
The Beach Candidasa
Jalan Pantai Indah No. 16 Candi Dasa Lesser Sunda Islands, Candi Dasa

The Beach Candidasa misafirlere Manggis bölgesinde, plajda, Candidasa Plajı ve Andre Spa 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Balina Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Pura Candidasa Hindu Tapınağı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

27 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x