Nusa Indah Villa

Candi Dasa
Nusa Indah Villa Genel
Nusa Indah Villa Öne Çıkan Resim
Nusa Indah Villa Dış Mekan
Nusa Indah Villa Dış Mekan
Nusa Indah Villa Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Nusa Indah Villa
9 Jl. Pura Segara , Candi Dasa

Nusa Indah Villa misafirlere Manggis bölgesinde, plaj yakınında, Candidasa Plajı ve Andre Spa 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Balina Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Pura Candidasa Hindu Tapınağı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar sunulur. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa Rumah Isah
Room
Bungalow Rumah Isah

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x