Nusa Indah Bungalows - Candidasa

Candi Dasa
Nusa Indah Bungalows - Candidasa Genel
Nusa Indah Bungalows - Candidasa Genel
Nusa Indah Bungalows - Candidasa Genel
Nusa Indah Bungalows - Candidasa Öne Çıkan Resim
Nusa Indah Bungalows - Candidasa Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Nusa Indah Bungalows - Candidasa
8 Jl. Pura Segara Sengkidu, Manggis , Candi Dasa

Nusa Indah Bungalows - Candidasa misafirlere Manggis bölgesinde, plaj yakınında, Candidasa Plajı ve Andre Spa 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Balina Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Pura Candidasa Hindu Tapınağı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Nusa Indah Bungalows - Candidasa içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Superior Bungalov, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Bungalov, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Standard Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x