The Amariah Boutique Hotel Mikocheni

Dar es Salaam
The Amariah Boutique Hotel Mikocheni Genel
The Amariah Boutique Hotel Mikocheni İç Mekan
The Amariah Boutique Hotel Mikocheni Kahvaltı
The Amariah Boutique Hotel Mikocheni Yerinde Yemek
The Amariah Boutique Hotel Mikocheni Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
The Amariah Boutique Hotel Mikocheni
Dr. Kairuki Road Mikocheni , Dar es Salaam

The Amariah Boutique Hotel Mikocheni misafirlere Dar es Salaam (Mikocheni) bölgesinde, Makumbusho Köyü ve Nyumba ya Sanaa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Küçük Tiyatro ile 2 mi (3,2 km) ve Msasani Körfezi Plajı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x