Lark Hotel

Dar es Salaam
Lark Hotel Genel
Lark Hotel Öne Çıkan Resim
Lark Hotel Dış Mekan
Lark Hotel Dış Mekan
Lark Hotel İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Lark Hotel
Noble Center Victoria, Bagamoyo Rd , Dar es Salaam

Dar es Salaam bölgesindeki Lark Hotel misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Makumbusho Köyü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Coco Beach ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Mlimani Şehri ile 4,7 km (2,9 mil) ve Kariakoo Pazarı ile 7,8 km (4,9 mil) mesafede.

Lark Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 42 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve terlik bulunur.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dar es Salaam bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
Junior Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x