Abla Apartment

Dar es Salaam
Abla Apartment Genel
Abla Apartment Genel
Abla Apartment Öne Çıkan Resim
Abla Apartment Dış Mekan
Abla Apartment Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Abla Apartment
Bagamoyo Rd , Dar es Salaam

Dar es Salaam (Mikocheni) bölgesindeki Abla Apartment misafirlere Makumbusho Köyü ve Nyumba ya Sanaa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Küçük Tiyatro ile 2,2 mi (3,5 km) ve Nafasi Art Space ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve derin küvetler.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), Birden Çok Yatak
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x