TH Beach Hotel

Orta Tayland, Hua Hin
TH Beach Hotel Genel
TH Beach Hotel Genel
TH Beach Hotel Genel
TH Beach Hotel Genel
TH Beach Hotel Genel
Image More +57 fotoğraf
TH Beach Hotel
11 Damrongraj Rd., Soi Huahin 51 Orta Tayland, Hua Hin

TH Beach Hotel misafirlere Hua Hin merkezinde, Hua Hin Street Arts ve Hua Hin İskelesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Hua Hin Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Tananchai Restaurant ideal; otelin havuz kenarı restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Balcony Double
Room
Superior Double
Room
Superior Twin
Room
Deluxe Balcony Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x