Asira Boutique HuaHin Hotel

Orta Tayland, Hua Hin
Asira Boutique HuaHin Hotel Öne Çıkan Resim
Asira Boutique HuaHin Hotel Dış Mekan
Asira Boutique HuaHin Hotel Dış Mekan
Asira Boutique HuaHin Hotel Dış Mekan
Asira Boutique HuaHin Hotel Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Asira Boutique HuaHin Hotel
4 Soi Hua Hin 51 Orta Tayland, Hua Hin

Asira Boutique HuaHin Hotel konaklamanızda Hua Hin merkezinde, Hua Hin Gece Pazarı ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Hua Hin Plajı ile 1,5 km (0,9 mil) ve Hua Hin Market Village ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden Deluxe
Sala
Sala Deluxe
2-bed
2-bed room pool access suite
Room
Triple Deluxe
Room
Pool Access Deluxe
Room
One-bedroom Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x