Lemon Loft Boutique Room

Orta Tayland, Hua Hin
Lemon Loft Boutique Room Genel
Lemon Loft Boutique Room Dış Mekan
Lemon Loft Boutique Room Dış Mekan
Lemon Loft Boutique Room İç Mekan
Lemon Loft Boutique Room Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Lemon Loft Boutique Room
4/5 Damrong Rat Road, Soi Hua Hin 51 Orta Tayland, Hua Hin

Lemon Loft Boutique Room konaklamanızda Hua Hin merkezinde, Hua Hin Gece Pazarı ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Klai Kangwon Sarayı ile 1,4 km (0,8 mi) ve Hua Hin Plajı ile 1,7 km (1 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Lemon House kitchen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için ATM/banka hizmetleri ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x