Tenuta Olive Alive

Doğu Sicilya, Noto
Tenuta Olive Alive Öne Çıkan Resim
Tenuta Olive Alive Dış Mekan
Tenuta Olive Alive Dış Mekan
Tenuta Olive Alive Dış Mekan
Tenuta Olive Alive Kahvaltı
Image More +50 fotoğraf
Tenuta Olive Alive
Contrada Ferraro Doğu Sicilya, Noto

Noto bölgesindeki Tenuta Olive Alive konaklamanızda Vittorio Emanuele Tiyatrosu ve Hz. İsa'nın Doğumu Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan kır evi San Domenico Kilisesi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Ducezio Sarayı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kır evinde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Stüdyo Süit
Room
Cottage Bellavista
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Junior Stüdyo Süit
Room
Junior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x