B&B Villa Ambra

Doğu Sicilya, Noto Tarihi Merkezi
B&B Villa Ambra Genel
B&B Villa Ambra Genel
B&B Villa Ambra Öne Çıkan Resim
B&B Villa Ambra Dış Mekan
B&B Villa Ambra Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
B&B Villa Ambra
VIA FRANCESCO GIANTOMMASO 14 Doğu Sicilya, Noto Tarihi Merkezi

Noto bölgesindeki B&B Villa Ambra konaklamanızda, Madonna del Carmine Kilisesi ve San Domenico Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Vittorio Emanuele Tiyatrosu ile 0,8 mi (1,4 km) ve Hz. İsa'nın Doğumu Müzesi ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 5 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve çalışma masası sandalyesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x